Gargždų plytų gamykla, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gargždų plytų gamykla DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos labai svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 43 darbuotojus, t. y. 2,4 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 110 eurų, t. y. 1,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Tačiau kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbo jėga labai pasikeitė. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 34,9 proc. iki 28 darbuotojų. Sumažėjus darbo jėgai, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 5,6 proc. ir siekė 1047 eurus.

Kitais metais Bendrovė patyrė dar drastiškesnį nuosmukį, kurį patvirtina 2023 m. gruodžio 31 d. pateikti metų pabaigos duomenys. Darbuotojų skaičius sumažėjo 71,4 proc. ir siekė tik 8, o tai rodo reikšmingus Bendrovės darbuotojų strategijos pokyčius. Palyginti su sumažėjusia darbo jėga, vidutinis darbo užmokestis išaugo 39,1 proc. ir pasiekė 1456 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos metus Bendrovė patyrė nemažai svyravimų, susijusių su savo darbuotojais ir atlyginimais. Šie pokyčiai gali reikšti, kad Bendrovės vidaus politika, veikla ar ekonominės sąlygos jos pramonėje pritaikomos.