OSTSEE FISCH KRETINGA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

OSTSEE FISCH KRETINGA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Nagrinėjant bendrovės darbuotojų ir pajamų duomenis per trejus metus iš eilės, galima pastebėti tam tikras tendencijas.

2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 138 darbuotojus. Iki 2022 m. gruodžio pabaigos šis skaičius sumažėjo 5,8 % ir sudarė 130 darbuotojų. Šis darbuotojų sumažėjimas tęsėsi ir toliau, o 2023 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė turėjo 122 darbuotojus - dar 6,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Bendras Bendrovės darbuotojų skaičius per dvejus iš trejų stebimų metų sumažėjo.

Vidutinės darbo užmokesčio tendencijos taip pat suteikia vertingų įžvalgų. 2021 m. gruodžio mėn. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1377 EUR. Kitais metais jis padidėjo 4,1 proc. ir siekė 1495 EUR. Tačiau, remiantis 2023 m. pabaigoje surinktais duomenimis, pastebėtas nedidelis svyravimas. Iki 2023 m. gruodžio pabaigos, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 6,5 proc. ir sudarė 1398 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, 2023 m. jis šiek tiek sumažėjo. Kita vertus, per dvejus vėlesnius metus po 2021 m. darbuotojų skaičius mažėjo. Šie duomenys išsamiai apžvelgia bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio dinamiką, atskleidžia tendencijas ir raidą, kurios galėjo turėti įtakos šiems pokyčiams. Gali prireikti tolesnių tyrimų, kad būtų galima suprasti priežastis, dėl kurių darbuotojas patiria nerimą ir darbo užmokesčio svyravimus.