KLAUSO ŪKIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KLAUSO ŪKIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės bendrovėje pastebimos reikšmingos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Apžvelkime šias tendencijas remdamiesi pateiktais duomenimis.

2021 m. Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 5,3 %. Kalbant apie atlyginimus, tais metais vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 891 euras, t. y. 60,2 proc. mažesnis nei ankstesniais metais.

2021-2022 m. Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių. 2022 m. gruodžio 31 d. jų darbo jėga išaugo iki 19 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kalbant apie darbo užmokestį, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis siekė 2 893 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 53 %.

Tačiau 2023 m. ši tendencija vėl pasikeitė. Iki metų pabaigos darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 5,3 %, o bendras darbuotojų skaičius siekė 20. Įdomu tai, kad nors darbuotojų skaičius toliau didėjo, buvo priešingai nei vidutinis darbo užmokestis. Palyginti su praėjusiais metais, ji sumažėjo 29,8 %, o 2023 m. pabaigoje vidutinė alga siekė 2 029 EUR.

Šie duomenys rodo, kad nagrinėjamuoju laikotarpiu Bendrovės darbuotojų pobūdis ir atlyginimų tendencijos svyravo. Nors yra mažėjimo ir darbo užmokesčio mažėjimo laikotarpių, organizacija taip pat parodė plėtros ir didesnių atlyginimų požymių. Šie pokyčiai gali būti susiję su tam tikrais strateginiais sprendimais arba bendro ekonominio klimato pokyčiais.