BRUCHER LAIPTAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BRUCHER LAIPTAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus duomenis, galime pastebėti trejų iš eilės metų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis buvo 1 782 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius nepasikeitė (0,0 % metinis augimas), o vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo 2,4 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė darbuotojų skaičių, taip pat 6 darbuotojus, o tai rodo stabilią darbo jėgą. Tačiau labai pasikeitė vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 21,4 %. Dėl to vienam darbuotojui teko 1 401 EUR mažesnis darbo užmokestis.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė ir toliau turėjo 6 darbuotojus (0,0 proc. metinis augimas), tačiau jos darbuotojų dydis išliko nepakitęs. Pastebėtina, kad pastebimas vidutinio darbo užmokesčio pokytis. Palyginti su 2022 m., šis vidurkis padidėjo 23,7 %, o vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sudarė 1 734 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį bendrovės darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per metus svyravo: 2022 m. šiek tiek sumažėjo, o 2023 m. gerokai padidėjo.