CONDITOR, UAB darbuotojai ir atlyginimai

CONDITOR DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė savo darbo jėgos ir atlyginimų struktūros pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 15 darbuotojų, t. y. 7,1 proc. daugiau nei per metus. Per šį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 683 eurus, o per metus jis išaugo 12,0 %.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 12 darbuotojų, o tai rodo, kad per metus jis gerokai sumažėjo - 20,0 %. Nepaisant sumažėjusio skaičiaus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 729 eurų, t. y. 6,7 proc. daugiau nei pernai.

Įmonei žengiant į 2023 m., jos darbuotojų skaičius buvo stabilus - 12 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus nebuvo nei augimo, nei nuosmukio. Tuo pat metu pastebimai padidėjo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis - iki 779 eurų, o per metus jis padidėjo 6,9 %.

Apibendrinant bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas, matyti, kad darbuotojų skaičius nuolat mažėjo 8,0 %, o vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį išaugo 13,7 %. Šios tendencijos rodo ir didesnį vidutinį išlaikytų darbuotojų atlyginimą, ir mažėjantį darbuotojų skaičiaus augimą. Kadangi verslo lyderiai prisitaiko prie šio organizacijos klimato, jie gali daugiau dėmesio skirti esamos darbo jėgos vertės ir veiklos rezultatų pažinimui, kartu valdydami išlaidas ir užtikrindami, kad darbuotojai gautų konkurencingus atlyginimus.