INTEREGUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

INTEREGUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimos bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 20 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį jų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 389 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai padidėjo - 56,1 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų stiprumas išaugo iki 24 darbuotojų, t. y. 20 proc. daugiau nei prieš metus. Jų vidutinis darbo užmokestis taip pat šiek tiek padidėjo - 5,1 proc. ir siekė 1 460 eurų vienam darbuotojui.

Kitais metais Bendrovės darbuotojų skaičius iki 2023 m. gruodžio 31 d. sumažėjo iki 23 darbuotojų, t. y. 4,2 %, palyginti su ankstesniais metais. Tuo tarpu jų vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - 1,3 % ir sudarė 1 478 EUR vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutinis darbo užmokestis nuosekliai didėjo. Nors pastebimai augo ir atlyginimai, darbuotojų skaičius didėjo ir mažėjo, o tai rodo dinamišką bendrovės darbo jėgos pobūdį.