LITIDEAL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LITIDEAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė tam tikrų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 24 darbuotojus, t. y. kuklų 0 % metinį darbuotojų augimą. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 2 398 EUR, t. y. 7,7 % daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius pastebimai padidėjo 4,2 proc., o tai padidino darbuotojų skaičių iki 25. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 18,9 proc. iki 2 852 eurų. Tai rodo, kad įmonės strategijos ir ekonominė aplinka daugiausia paveikė didelį darbo užmokesčio augimo tempą.

Persikėlus į 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės bendras darbuotojų skaičius sumažėjo 4 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki 24 darbuotojų. Nors metinis darbuotojų augimas sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo. Konkrečiai, ji padidėjo 8,7 proc. iki 3 099 eurų, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi kompensuoti darbuotojams padarytą žalą.

Apskritai atrodo, kad Bendrovės darbo jėgos dinamika svyravo. Nors 2021-2022 m. darbuotojų skaičius padidėjo 4,2 %, ši tendencija šiek tiek sumažėjo 2023 m. Tačiau akivaizdu, kad kompensacija darbuotojams ir toliau nuosekliai didėja. Lyginant pastarųjų trejų metų vidutinį darbo užmokestį, kasmet buvo stebimas 11,7 proc. vidutinis augimo tempas.

Kalbant apie ateitį, bendrovės sprendimai dėl naujų darbuotojų įsigijimo ir nuolatinės darbuotojų kompensavimo strategijos gerokai lems jos darbuotojų ir vėlesnių metų atlyginimų tendencijas.