NEDLIT INTERNATIONAL, UAB (111475323) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

NEDLIT INTERNATIONAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus analizuojamuose bendrovės duomenyse buvo pastebėtas nuoseklus darbuotojų ir atlyginimų pokytis. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 42 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 5,0 %. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1189 EUR, o per metus jis išaugo 11,6 %.

Kitais metais, baigiantis 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio augimas sumažėjo. Bendrovė turėjo 38 darbuotojus, t. y. per metus gerokai sumažėjo (-9,5 %). Tuo pat metu, išlaikant palyginti didelį darbo užmokestį, gerokai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 1090 EUR, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 8,4 %.

Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos iki 2023 m. pabaigos smarkiai pasikeitė. 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė 32 žmonių darbo jėgą, kuri, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo -15,8 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vėl išaugo iki 1255 eurų, t. y. gerokai daugiau nei prieš metus. Tai buvo įspūdingas 15,2 proc. metinis augimas, rodantis perspektyvų bendrovės finansinės padėties atsigavimą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų aplinkybės svyravo, 2023 m. pabaigoje ji atsigavo ir gerokai padidino darbo užmokestį. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, atrodo, kad bendrovės finansiniai rezultatai atsigauna, kaip rodo padidėjęs vidutinis darbo užmokestis. Bus verta suprasti, ar bendrovė tęs šią tendenciją, ar patirs dar vieną pokytį.