BALTICDECOR, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BALTICDECOR DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 50 darbuotojų, o jos metinis augimas buvo kuklus - 2,0 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 1241 euras, o tai rodo, kad per metus jis gerokai išaugo - 25,8 %.

2022 m., palyginti su praėjusiais metais, Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo - 6,0 %, o iki gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius siekė 53. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas augo lėčiau nei 2021 m. - 17,7 proc. daugiau nei prieš metus - iki 1460 eurų.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 3,8 %, todėl Bendrovė turėjo 51 darbuotoją. Tuo pat metu sparčiai augo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 24,3 proc. iki 1816 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius augo nenuosekliai, o vidutiniai atlyginimai per pastaruosius trejus metus išliko stabilūs. Nors 2023 m. pabaigoje šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius, vidutinis darbo užmokestis ir toliau labai didėjo. Tai gali reikšti, kad vietoj masinės plėtros galima sutelkti dėmesį į darbuotojų kompensavimą ir įgūdžių tobulinimą.