Equinox Europe, UAB (111525388) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Equinox Europe DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje nagrinėjame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) įmonė iš viso turėjo 84 darbuotojus, t. y. 7,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 11 018 eurų, o per metus jis gerokai išaugo - 26,9 %.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) įmonė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių - 84 darbuotojus, t. y. 0,0 proc. daugiau nei prieš metus. Nepaisant šio statinio darbuotojų skaičiaus, šiek tiek, bet pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo iki 11 248 eurų, t. y. 2,1 proc. per metus.

Paskutiniaisiais mūsų peržiūros metais, 2023 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.), bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - ji gavo dar vieną darbuotoją, o bendras darbuotojų skaičius siekė 85. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus padidėjo 1,2 %. Žymus atlyginimų augimas tęsėsi ir toliau, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 15 036 eurų, o tai rodo didelį 33,7 proc. metinį augimą.

Analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų ir vidutinio darbo užmokesčio rodikliai augo ir buvo stabilūs. Nors darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo ir išliko mažesnis nei 90, tačiau nuolat didėjo ir atlyginimai. Šios finansinės investicijos į savo darbuotojus rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi pritraukti ir išlaikyti aukštos kvalifikacijos ir motyvuotą komandą.