MD Impex service center, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MD Impex service center DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje pastebima pastebima pastebima darbuotojų ir atlyginimų tendencija. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 14 darbuotojų, kurie per metus gerokai sumažėjo -22,2 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 1 966 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 12,4 %.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - dabar jis siekia 11 darbuotojų, o tai yra -21,4 proc. metinis pokytis. Nors bendras darbuotojų skaičius toliau mažėjo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo kukliau - 3,7 %. 2022 m. pabaigoje vidutinė alga siekė 2 039 EUR.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės skaičiai ir toliau rodo, kad darbuotojų mažėja. Jų sumažėjo tik iki 9 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo -18,2 %. Tačiau, nepaisant šio personalo sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - 15,5 %. Alga išaugo iki 2 354 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius palaipsniui mažėjo, o vidutinis darbo užmokestis taip pat nuolat didėjo. Šis darbuotojų mažinimo ir darbo užmokesčio augimo derinys verčia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima nustatyti pagrindinius veiksnius, lemiančius šias tendencijas.