NATUR PRODUKT VILNIUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NATUR PRODUKT VILNIUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimos bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, kurie išliko pastovūs ir, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo 0 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sudarė 1 748 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo -1,2 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pastebėtas darbuotojų dydžio sumažėjimas, o bendrovės rodikliai sumažėjo iki 7 darbuotojų. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus gerokai sumažėjo - 12,5 %. Tačiau pastebimas žymus vidutinio darbo užmokesčio augimas - iki 2 006 eurų, t. y. 14,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Kitais metais, iki 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko pastovus - 7, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė (0 %). Nepaisant šio stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis sumažėjo 104 eurais ir sudarė 1 892 eurus vienam darbuotojui. Tai sudarė -5,7 proc. sumažėjusį vidutinį darbo užmokestį, palyginti su ankstesniais metais.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad bendrovė per užfiksuotą laikotarpį patyrė nevienareikšmiškų tendencijų. Nors didžiąją laikotarpio dalį įmonės darbuotojų skaičius išliko stabilus, tačiau pastebėtas vidutinio darbo užmokesčio svyravimai ir prieštaringos darbuotojų ir darbo užmokesčio augimo tendencijos.