VISATEX, UAB (111599723) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

VISATEX DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Iki 2021 m. gruodžio pabaigos organizacija turėjo 367 darbuotojus, t. y. 25,9 % mažiau nei praėjusiais metais. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 1 017 eurų, t. y. 15,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Įmonei žengiant per besikeičiančią verslo aplinką, iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos jos darbuotojų tendencijos pasikeitė. Darbuotojų skaičius išaugo 18,5 proc. ir pasiekė 435. Nepaisant šios plėtros, atlyginimai didėjo lėčiau. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 6,0 % ir kiekvienam darbuotojui sudarė 1 079 EUR.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio pabaigos sumažėjo darbuotojų skaičius. Bendrovės darbo jėga vos per vienerius metus sumažėjo 14,9 % ir sudarė 370 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo 8,9 % ir siekė 1 175 EUR. Tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi kompensuoti savo darbuotojams, nors darbuotojų skaičius sumažėjo.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbo dinamika svyravo. Nors organizacijos darbuotojai labai sumažėjo ir atsigavo, darbuotojų atlyginimai nuolat didėjo. Kadangi bendrovė ir toliau prisitaikys prie nuolat besikeičiančio verslo klimato, bus įdomu stebėti, kaip artimiausiais metais keisis jos darbuotojų lygis ir atlyginimų struktūra.