EURO IMPEX UTENA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

EURO IMPEX UTENA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Iki 2021 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) įmonė turėjo 46 darbuotojus, t. y. 6,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 756 eurai, o per metus jis gerokai išaugo - 26,4 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius toliau mažėjo - per metus jis sumažėjo 4,3 %, o bendra darbuotojų suma siekė 44 darbuotojus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 877 eurų, užfiksuotas nuosaikus 16,0 proc. augimas, palyginti su ankstesniais metais.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 6,8 %, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius pasiekė 47. Tuo pat metu gerokai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - 33,8 proc. iki 1174 eurų, palyginti su praėjusiais metais.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: iš pradžių jis mažėjo, o vėliau šiek tiek didėjo. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, o nuo 2021 m. jį dažnai lydėjo dideli augimo tempai. Metams bėgant, dar neaišku, ar bendrovės darbo užmokesčio didėjimo tendencija ir naujų darbuotojų atsigavimas išliks.