Avesco Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Avesco Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus pastebėta aiški bendrovės darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 57 darbuotojus, t. y. per metus nepadidėjo (0,0 %). Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis siekė 2 710 eurų, o per metus gerokai sumažėjo - 6,8 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 56 darbuotojus; tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, jos darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 1,8 %. Nepaisant šio rodiklių sumažėjimo, vidutinis bendrovės darbo užmokestis buvo teigiamas. Ji padidėjo 10,5 proc. iki vidutiniškai 2 994 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - 3,6 proc., todėl bendras darbuotojų skaičius pasiekė 54. Įdomu tai, kad nors įmonės darbo jėga sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo. Bendrovės vidutinis 2023 m. pelnas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,1 proc. ir siekė 3 328 eurus.

Mažėjančių darbuotojų skaičių ir didėjančių atlyginimų derinys rodo, kad įmonė gali sutelkti dėmesį į didesnį produktyvumą ir didesnę darbuotojų vertę. Ši tendencija rodo, kad bendrovė stengiasi optimizuoti savo žmogiškuosius išteklius, todėl ateityje bus labai svarbu stebėti šiuos rodiklius, kad būtų galima geriau suprasti jų ilgalaikes strategijas ir poveikį.