IKEA Purchasing Services (Lithuania), UAB (111694349) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

IKEA Purchasing Services (Lithuania) DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 56 darbuotojų, o jos metinis (metinis) augimas nebuvo didelis. Vidutinis darbuotojams eurais sumokėtas darbo užmokestis buvo 4 170 eurų, t. y. 20 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,1 proc. ir pasiekė 60 proc. Tuo pat metu, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 7,5 proc., o tai rodo, kad komanda nuolat auga ir gauna 4 483 eurus.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius - 1,7 proc., t. y. 59 proc. Nepaisant šio darbuotojų mažėjimo, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, išaugo 9,4 proc. ir pasiekė 4 903 eurus, o tai rodo strateginį žingsnį investuojant į esamą darbo jėgą ir moduliuojant darbuotojų plėtrą.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai buvo nevienareikšmiai. Nors 2023 m. šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius, ji išlaikė teigiamą tendenciją didinti darbuotojų atlyginimus.