Nter Asset Management, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Nter Asset Management DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendros bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos pastebimai svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 22 darbuotojus, t. y. 4,8 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 3024 eurai, o tai rodo įspūdingą 67,4 proc. metinį augimą.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 20, t. y. 9,1 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2021 m., padidėjo 72,8 proc. ir siekė 5224 eurus.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė lūžį, nes darbuotojų skaičius vėl išaugo 20,0 %, palyginti su praėjusiais metais, ir pasiekė 24 darbuotojus. Be šio augimo, pastebimai sumažėjo ir atlyginimai: vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 31,5 proc. iki 3581 euro.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant svyruojančių bendrovės darbuotojų skaičių, per trejus metus pastebėtas reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio augimas. Tačiau 2023 m. prasidėjo staigi mažėjimo tendencija, nes sumažėjo atlyginimai ir kilo abejonių dėl Bendrovės atlyginimų strategijos stabilumo. Šios tendencijos neabejotinai paskatins diskusijas apie poreikį optimizuoti ir išlaikyti teisingą ir naudingą Bendrovės darbuotojų kompensavimo planą.