MITTET, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MITTET DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje nagrinėjame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejus metus. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais metais Bendrovė turėjo 33 darbuotojus, kurie, palyginti su ankstesniais metais, per metus išaugo 6,5 proc. Jų vidutinis darbo užmokestis buvo 2 786 eurai, t. y. 19,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Tačiau iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo nuo 33 iki 28. Dėl to per metus padidėjo neigiamai 15,2 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis buvo šiek tiek mažesnis - 2 717 eurų, tačiau per metus jis vis tiek šiek tiek sumažėjo - 2,5 %.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės pajamos per metus padidėjo 3,6 % ir pasiekė 29 darbuotojus. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis metinis darbo užmokestis sumažėjo 7,0 proc. iki 2 527 eurų.

Apskritai, nors bendrovės darbo jėga augo, nors ir svyravo, jos vidutinis darbo užmokestis per visą laikotarpį ir augo, ir mažėjo. Tai rodo dinamišką Bendrovės įdarbinimo ir kompensavimo strategijų pobūdį. Išsamesnė analizė gali padėti suprasti, kodėl šios tendencijos atsirado, ar tai būtų ekonominiai pokyčiai, ar įdarbinimo strategijų koregavimai, ar investicijos kitose verslo srityse.