SMIT OCTO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SMIT OCTO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje buvo pastebimos reikšmingos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. buvo 7 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 12,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 3 306 EUR, t. y. 10,5 % daugiau nei prieš metus.

Laikui bėgant darbuotojų skaičius toliau mažėjo. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 6 darbuotojus, t. y. dar 14,3 proc. mažiau nei ankstesniais metais. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 30,8 proc. ir siekė 4 325 eurus.

2023 m. tendencijos stabilizavosi: Bendrovė išlaikė 6 darbuotojų skaičių, o tai reiškia, kad per metus nepasikeitė. Nors darbuotojų augimo tempas sulėtėjo, tačiau darbo užmokestis padidėjo nežymiai - 1,5 % ir pasiekė vidutiniškai 4 390 EUR. Tai rodo, kad reikia išlaikyti nuoseklią darbo jėgą ir palaipsniui, bet nuosekliai didinti atlyginimus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o pastebimas vidutinio darbo užmokesčio augimas pakeitė šią mažėjimo trajektoriją. Naujausias darbo jėgos išlaikymas ir nedidelis darbo užmokesčio augimas rodo, kad bendrovė stengiasi subalansuoti darbuotojų plėtrą ir darbuotojų atlyginimus.