Baltic Agro Machinery, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltic Agro Machinery DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus pastebima pastebima Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų dinamikos tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 95 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 5,6 proc. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis padidėjo 45,5 % ir siekė 4627 eurus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovei toliau plečiantis, jos darbuotojų skaičius išaugo iki 104, o tai rodo didelį 9,5 proc. metinį augimą. Panašiai didėjo ir vidutinis darbo užmokestis - per tą patį laikotarpį jis padidėjo 38,7 proc. ir pasiekė 6420 eurų.

Tačiau kitais metais Bendrovės atlyginimų tendencija pasikeitė. 2023 m. gruodžio 31 d. duomenimis, darbuotojų skaičius per metus padidėjo 12,5 proc. ir iš viso sudarė 117 darbuotojų. Nepaisant išaugusio užimtumo, vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo - 25,0 %, palyginti su praėjusiais metais, ir siekė 4816 EUR.

Šie duomenys rodo, kad Bendrovės darbuotojų raida yra aiški, ir nors darbuotojų augimas buvo nuoseklus, 2023 m. vidutinis darbo užmokesčio nepastovumas verčia toliau nagrinėti, kad būtų galima suprasti šiuos neatitikimus. Įmonės dažnai susiduria su įvairiais išorės veiksniais, sąnaudų valdymo iniciatyvomis arba konkrečiomis verslo aplinkybėmis, dėl kurių gali pasikeisti jų darbuotojai ir su atlyginimu susiję rodikliai.