Kauno technologijos universitetas, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Kauno technologijos universitetas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Trejų metų laikotarpio analizėje daugiausia dėmesio skiriame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijoms. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 1994 darbuotojų, o tai rodo, kad per metus (per metus) sumažėjo 2,8 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 921 euras, t. y. 51,6 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Kitais metais, baigiantis 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - užfiksuotas 1952 darbuotojų augimas, kuris, palyginti su praėjusiais metais, siekė -2,1 %. Nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus mažėjimo, pastebimas žymus vidutinio darbuotojo darbo užmokesčio sumažėjimas - iki 2 150 EUR, t. y. 26,4 %, palyginti su praėjusiais metais.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė iš viso turėjo 1861 darbuotoją, t. y. gerokai daugiau nei prieš metus - -4,7 %. Tačiau organizacijos darbuotojų atlyginimai didėjo - vidutiniškai 2 499 EUR, t. y. 16,2 % daugiau nei prieš metus. Tai rodo, kad Bendrovės kompensavimo politika gerėja, atsižvelgiant į rinkos ir ekonomines sąlygas.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų dydis ir darbo užmokestis svyravo. Laipsniškas darbuotojų skaičiaus mažėjimas buvo užfiksuotas su tam tikrais svyravimais, o vidutinis darbo užmokesčio pasiskirstymas ir toliau rodė netaisyklingą, tačiau bendrą didėjimo tendenciją.