Lietuvos teismo ekspertizės centras, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos teismo ekspertizės centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima pastebima Bendrovės personalo ir atlyginimų struktūros tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 115 darbuotojų, kurie per metus sumažėjo 7,3 %, palyginti su praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sudarė 1 963 EUR, t. y. 12,4 % daugiau nei prieš metus.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 111, o tai rodo lėtesnį 3,5 % metinį sumažėjimą. Palyginimui, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 2 264 eurų, o metinis augimas siekė 15,3 %.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė ir toliau stebėjo darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendenciją, kuri, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo nežymiai - 2,7 % (iki 108). Tuo pat metu nuosaikiau didėjo ir vidutinis darbo užmokestis - nuo 2 264 iki 2 367 eurų, t. y. metinis (metinis) augimas siekė 4,6 %.

Iš šių duomenų matyti, kad nuo 2021 m. Bendrovė susidūrė su mažėjančia darbo jėga ir kartu padidino savo darbuotojų atlyginimus. Padidėjus atlyginimams, pastebimi reikšmingi kasmetiniai pokyčiai, o pastaruoju laikotarpiu palaipsniui sulėtėjo darbo užmokesčio augimas. Apskritai šis veiksnių derinys gali reikšti, kad Bendrovė strategiškai stengiasi išlaikyti aukštos kokybės darbo jėgą ir galbūt investuoja į savo personalą ilgalaikiam augimui ir plėtrai.