Švenčionių profesinio rengimo centras, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Švenčionių profesinio rengimo centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus išanalizavome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 81 darbuotoją, o metinis augimas siekė -1,2 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 483 eurai, t. y. 5,7 proc. daugiau nei prieš metus.

2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - 80 darbuotojų, o metinis darbuotojų augimas sumažėjo dar -1,2 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo iki 1 571 EUR, o tai rodo šiek tiek didesnį 5,9 % metinį augimą, palyginti su 2021 m.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) pastebėtas darbuotojų skaičiaus padidėjimas - iš viso 81 darbuotojas, t. y. 1,3 proc. daugiau nei prieš metus. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo. Per metus ji išaugo iki 1 802 eurų, o tai reiškia, kad jos augimas siekė 14,8 %.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, o vidutinis darbo užmokestis per stebimą laikotarpį nuosekliai didėjo. Šios tendencijos gali būti susijusios su veiksniais, pavyzdžiui, darbo jėgos įgūdžių didėjimu ir darbo rinkos ar verslo politikos pokyčiais.