ŠILUTĖS KREDITO UNIJA darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 24 darbuotojus, t. y. 4,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis buvo 4 812 eurų, t. y. šiek tiek sumažėjo (0,4 proc. per metus).

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išaugo 4,2 proc. ir pasiekė 25 darbuotojus, o tai rodo, kad darbuotojų įdarbinimo tendencija pasikeitė. Tuo pat metu pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - jis padidėjo 19,1 proc. ir pasiekė 5 729 eurus per metus.

Peršokus į 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko pastovus - 25, o per metus jis išaugo 0,0 %. Tačiau vidutinis atlyginimas gerokai šoktelėjo ir pasiekė 8 292 eurus, t. y. 44,7 proc. daugiau nei 2022 m. Tai reiškia, kad, nepaisant to paties darbuotojų skaičiaus, pereis prie didesnių atlyginimų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijos ir mažėjo, ir didėjo. Per pastaruosius dvejus metus Bendrovės vidutinės darbo užmokesčio vertės augo, nors darbuotojų skaičius svyravo. Ši nevienareikšmė tendencija leidžia suprasti, kaip keičiasi Bendrovės įgyvendinama darbo jėga ir kompensavimo strategijos.