Kredito unija "Ebitum" (112043462) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį pastebėta, kad svyravo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis.

2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė turėjo 8 darbuotojų, t. y. 0 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 753 eurai, t. y. 4,6 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Kitais metais įvyko pastebimas pokytis: iki 2022 m. gruodžio darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai sumažėjo - 12,5 %. Tačiau, nepaisant šio sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo - 29,9 %, o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sudarė 3 575 eurus.

Naujausiais 2023 m. gruodžio pabaigos duomenimis, darbuotojų skaičius vėl išaugo iki 9, t. y. 28,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau, nepaisant išaugusių darbuotojų skaičių, įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo 6,1 proc. ir sudarė 3 357 eurus.

Atlikus tolesnį tyrimą, galimos šių pokyčių priežastys galėtų būti 2022 m. sumažėjęs strateginis darbuotojų skaičius ir padidėjęs produktyvumas, kuris galėjo lemti didesnį vienam darbuotojui tenkantį pelną. Kitais metais, galbūt pripažindama, kad reikia daugiau darbuotojų, bendrovė padidino savo darbuotojų skaičių. Sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis gali atspindėti įgūdžių rinkinių diversifikaciją arba pradinio lygio nuomą, dėl kurios, nepaisant plėtros, vidutiniškai sumažėjo darbo užmokestis.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbo jėga ir jos vidutinis darbo užmokestis smarkiai svyravo. Šie skirtumai rodo sudėtingą dinamiką priimant strateginius sprendimus dėl personalo ir koreguojant Bendrovės darbo užmokestį.