Šilalės kredito unija darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje, remdamiesi 2021, 2022 ir 2023 m. duomenimis, nagrinėjame Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 7 darbuotojų, o jos metinis augimas nebuvo reikšmingas. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 2976 eurai, o metinis augimas siekė 11,1 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, o jos metinis augimas buvo nulinis. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 3409 eurus, t. y. 14,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Ateityje, iki 2023 m. pabaigos, bendrovė patyrė nesėkmę, nes darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 28,6 % ir iš viso sudarė 5 darbuotojus. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, atlyginimai ir toliau nuolat didėjo, o vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3864 eurų, t. y. 13,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Nors darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis per šiuos trejus metus toliau didėjo. Šie skaičiai leidžia suprasti įmonės atlyginimų politiką, kartu pabrėžiant darbuotojų dydžio pokyčius. Todėl, norint suprasti bendrą bendrovės darbo valdymo strategiją, labai svarbu ištirti pagrindines šios dinamikos priežastis ir galimą poveikį.