TECHNOLITAS, UAB (120044820) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

TECHNOLITAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami trejų metų Bendrovės duomenis, galime pastebėti tam tikras darbuotojų skaičiaus ir atlyginimo tendencijas.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė nuoseklų 4 darbuotojų skaičių, kuris rodo 0 % metinį augimą. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 374 eurai, t. y. 8,4 proc. metinis augimas.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4, o metinis augimas siekė 0 %. Labai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 423 eurų, t. y. 13,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 4, t. y. metinis augimas siekė 0 proc. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis buvo nuosaikus - vienam darbuotojui teko 477 EUR. Dėl to metinis augimo tempas siekė 12,7 %.

Pateikti duomenys rodo, kad Bendrovės darbuotojų skaičius yra stabilus ir stabilus, o vidutinis metinis metinis darbo užmokestis per trejus metus gerokai padidėjo. Nors šios tendencijos gali nenurodyti reikšmingų struktūrinių pokyčių, jos suteikia informacijos apie finansinę paramą ir Bendrovės įsipareigojimus savo darbuotojams. Šis nuoseklus, tačiau stabilus atlyginimų didėjimas gali prisidėti prie bendros motyvacijos, pasitenkinimo ir talentų išlaikymo įmonėje. Tačiau norint suprasti šias tendencijas lemiančius veiksnius ir jų poveikį bendrai bendrovės strategijai ir finansiniams rodikliams, būtina tolesnė analizė.