Vilniaus autotransportas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vilniaus autotransportas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m., pastebėjome konkrečius darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio modelius ir pokyčius.

2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, kurie išliko nepakitę, nes metinis augimas buvo 0,0 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 667 EUR, o metinis augimas siekė 3,7 %. Šis nuosaikus padidėjimas rodė nuolatinį, bet vangų darbo užmokesčio augimą.

2022 m. gruodžio mėn. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 8, tačiau jos metinis augimas vis dar siekė 0,0 %. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo ir atlyginimai. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 728 eurų, t. y. 9,1 proc. daugiau nei prieš metus. Šis žymus atlyginimo padidėjimas gali reikšti geresnį finansinį stabilumą arba padidėjimą, atsižvelgiant į vietos rinkos atlyginimus.

Artėjant 2023 m. gruodžio pabaigai, Bendrovė vis tiek išlaikė 8 asmenų darbuotojų skaičių, o tai rodo statinį darbo jėgos augimą. Pažymėtina, kad per šį laikotarpį gerokai išaugo ir atlyginimai: vidutinis darbo užmokestis siekė 858 eurus, o tai reiškia, kad per metus pajamos gerokai išaugo - 17,8 %. Tokį didelį dvigubai didesnį darbo užmokestį, palyginti su praėjusių metų augimu, greičiausiai lemia įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, akcijos, gyvenimo sąnaudų koregavimas arba rinkos spaudimas.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. gruodžio mėn. - 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs. Nors 2021 m. darbo užmokesčio augimas buvo nuosaikus, 2022 m. jis smarkiai išaugo beveik dvigubai, o 2023 m. gerokai padidėjo. Tai rodo, kad nors darbuotojų skaičius nesvyravo, analizuojamu laikotarpiu Bendrovė išlaikė perspektyvų darbo užmokesčio augimą.