GRĄŽTAI, AB darbuotojai ir atlyginimai

GRĄŽTAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus analizuosime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 24 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 4,3 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 1 008 EUR, o per metus jis išaugo 4,9 %.

2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 23, t. y. per metus padidėjo -4,2 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 1 032 eurų, o tai rodo kuklesnį 2,4 proc. metinį augimą.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijos labai pasikeitė. Per metus smarkiai sumažėjo 13,0 %, o bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 20. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 940 eurų, o metinis augimas buvo neigiamas - 8,9 %.

Apskritai duomenys rodo nenuoseklų darbuotojų augimą: po to šiek tiek padidėjo, o vėliau iš eilės darbuotojų skaičius sumažėjo du kartus. Kalbant apie atlyginimus, augimas prasideda nuosaikiai, tačiau kitais metais jis mažėja. Šios tendencijos reikalauja atidžiai išnagrinėti, kad būtų galima suprasti šių bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio svyravimų priežastis.