JŪSŲ SODUI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

JŪSŲ SODUI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje pastebima akivaizdi darbuotojų ir atlyginimų tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 21 darbuotoją, t. y. per metus sumažėjo 4,5 proc. Per tą patį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 849 eurus ir per metus padidėjo 16,4 %.

Kitais metais, nuo 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo labiau. Bendras darbuotojų skaičius sumažėjo 14,3 proc. iki 18. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinė alga toliau augo 5,7 proc. ir pasiekė 898 eurus.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. buvo akivaizdu, kad Bendrovės darbuotojų skaičius toliau mažėjo ir siekė 16,7 proc. Bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 15. Teigiamai vertintina tai, kad, palyginti su 2022 m., toliau didėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo dar 5,7 proc. ir pasiekė 949 eurus vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojai svyravo: užimtumo rodikliai nuolat mažėjo, o vidutinis metinis darbo užmokestis didėjo. Dėl šių tendencijų reikia atidžiau išnagrinėti, kad būtų galima suprasti darbo jėgos sumažėjimo priežastis ir strategijas, kaip suderinti darbuotojų poreikius ir didėjančius lūkesčius dėl atlyginimo.