VIKADA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VIKADA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovėje buvo 54 darbuotojai, o tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - 27,0 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis išaugo 16,4 % ir pasiekė 10 000 EUR vienam darbuotojui.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., bendras bendrovės darbuotojų skaičius siekė 50 darbuotojų, t. y. 7,4 proc. mažiau nei prieš metus. Tuo tarpu darbuotojų atlyginimai vos padidėjo 0,2 %, todėl vienam darbuotojui teko 1010 EUR vidutinio darbo užmokesčio.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius dar kartą sumažėjo ir dabar sudaro 46 darbuotojus, t. y. 8,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo tarpu bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 13,1 % ir siekė 1142 EUR. Šį augimą lėmė įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, atlyginimų koregavimas, nauji samdiniai, akcijos ir derybos dėl darbo užmokesčio.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. bendrovės darbuotojų dydis pastebimai svyravo, nes per šį laikotarpį darbuotojų skaičius sumažėjo beveik 14 %. Tuo tarpu atlyginimų tendencijos palaipsniui gerėjo - per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis padidėjo 13,3 %. Nevienareikšmės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos gali reikšti, kad bendrovė strategiškai sutelkė dėmesį į savo darbo jėgos išsaugojimą ir kvalifikacijos kėlimą, tuo pat metu racionalizuodama darbo jėgą, kad padidintų verslo efektyvumą.