MKDS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

inovacinė firma MKDS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų tendencijos labai svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 27 darbuotojus, t. y. 3,8 proc. daugiau nei prieš metus. Šių darbuotojų vidutinė alga buvo 1 804 eurai, o per metus ji išaugo 25,3 %.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 20 darbuotojų, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus smarkiai sumažėjo -25,9 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2 322 eurų, o tai rodo 28,8 proc. metinį augimą.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 20, o tai reiškia nulinį metinį augimą. Kartu su šiuo stabilumu padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 2 505 eurų, t. y. 7,9 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Apibendrinant galima teigti, kad apskritai sumažėjo darbuotojų skaičius ir nuosekliai didėjo bendrovės atlyginimai. Nors konkrečios šios tendencijos priežastys nepateiktos, jas galima paaiškinti ekonomiškai veiksmingomis priemonėmis, darbo poreikių pokyčiais arba investicijomis į geresnės kokybės darbo jėgą.