ZETA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ZETA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per nurodytą laikotarpį analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė išlaikė stabilią 5 darbuotojų darbo jėgą, o jos metinis (metinis) augimas nebuvo didelis. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 51,1 proc. ir siekė 345 eurus.

2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė išlaikė nuolatinį 5 darbuotojų skaičių, o jos metinis augimas nebuvo didelis. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuosaikiau - 17 % ir siekė 403 eurus.

Tačiau 2023 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) padėtis labai pasikeitė - staiga pasikeitė ir darbuotojų, ir atlyginimų tendencijos. Bendrovės darbuotojų sumažėjo 20 % - nuo 5 iki 4. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo 27,3 % ir siekė 293 eurus.

Nepaisant to, kad 2021 m. gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, iki 2023 m. pabaigos, darbo užmokestis sumažėjo ir iš dalies pakeitė prieš metus gautą pelną. Įmonei pastebimai sumažėjo darbo jėga ir bendras vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas iki 2024 m. Labai svarbu išnagrinėti kitus veiksnius, kad būtų galima suprasti galimas pagrindines šio sumažėjimo priežastis.