SKAIDULA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SKAIDULA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų duomenis ir 2021-2023 m. atlyginimų tendencijas, galime nustatyti reikšmingus darbuotojų ir darbo užmokesčio struktūros pokyčius.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 24 darbuotojus, t. y. 33,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nors vidutinis metinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 3118 eurų, jis taip pat sumažėjo 15,0 %, palyginti su ankstesniais metais.

2022 m. bendrovė išlaikė nedidelį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą. Metų pabaigoje dirbo 23 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo -4,2 %. Tačiau vidutinis darbuotojo darbo užmokestis gerokai išaugo - 17,9 % ir siekė 3676 EUR.

2023 m. padėtis toliau svyravo bendrovės atžvilgiu. Metams artėjant prie pabaigos, įmonė vėl pranešė apie nedidelį darbuotojų nuostolį - 22 darbuotojai, t. y. -4,3 % augimą, palyginti su 2022 m.. 2023 m. pabaigoje vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Nepaisant to, kad ankstesniais metais jis padidėjo, palyginti su 2022 m., atlyginimai sumažėjo -2,7 %, taigi vienam darbuotojui teko vidutiniškai 3578 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad duomenys rodo reikšmingus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčius per trejų metų tiriamąjį bendrovės laikotarpį, atspindinčius ciklinę darbuotojų dydžio tendenciją, o vidutinį darbo užmokestį augo ir mažėjo. Šis rezultatų derinys rodo sudėtingą ekonominių ir strateginių kintamųjų vaidmenį kintančioje bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio struktūroje.