RAMSTIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Statybinė-komercinė RAMSTIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, remdamiesi pateiktais duomenimis, analizuosime Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 561 euras, o palyginti su ankstesniais metais, jis gerokai išaugo - 48,5 proc.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 4. Tačiau pastebimai pasikeitė darbo užmokestis, o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 456 EUR. Dėl to metinis augimas buvo neigiamas - 18,6 %.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė patyrė tam tikrų pokyčių. Jie pasamdė dar vieną darbuotoją, kuris iš viso pasiekė 5. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis padidėjo 25 %. Tuo pat metu pagerėjo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 525 eurų. Tai reiškia, kad jis padidėjo 15,1 proc., o tai reiškia, kad padėtis pasikeitė, palyginti su praėjusių metų nuosmukiu.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant svyravimų ir bendro stabilaus darbuotojų skaičiaus, bendrovės vidutinis darbo užmokestis labai pasikeitė. Po reikšmingo padidėjimo 2021 m., 2022 m. jis sumažėjo, o 2023 m. vėl padidėjo. Tokie svyravimai gali rodyti sudėtingus bendrovės veiksnius, susijusius su kompensacijomis ir talentų įsigijimu.