DATA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

DATA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime analizuoti bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 676 EUR. Per metus darbuotojų skaičius nepadidėjo, nes augimo tempas buvo 0,0 %. Tuo tarpu vidutinis metinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 5,7 proc.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 4, o metinis augimas siekė 0,0 %. Priešingai nei nekitus darbuotojų rodikliams, vidutinis metinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 14,1 proc. iki 771 euro vienam darbuotojui.

Iki 2023 m. gruodžio pabaigos Bendrovė išlaikė nuoseklų 4 darbuotojų lygį, o jos metinis augimas siekė 0,0 %. 2023 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo 9,8 %, o tai reiškia, kad vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 847 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius per šiuos trejus metus išliko pastovus. Tačiau pastebimai išaugo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, o tai rodo padidėjusias investicijas į Bendrovės darbo jėgą. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis iš viso padidėjo maždaug 25 % (nuo 676 iki 847 EUR). Nors šie duomenys yra tik momentiniai, jie rodo įdomų modelį, kuriame darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė, tačiau gerokai padidėjo atlyginimai.