INFO-TEC, UAB (120700331) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

INFO-TEC paslaugų centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai keitėsi bendrovės užimtumo ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 36 darbuotojus, t. y. 33,3 proc. daugiau nei prieš metus. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis eurais sumažėjo 8,8 % ir sudarė 1521 EUR vienam darbuotojui.

Po metų bendrovė toliau didino savo darbuotojų skaičių, nes 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius padidėjo iki 38. Šį 5,6 proc. augimą, palyginti su praėjusiais metais, galima laikyti kukliu. Įdomu tai, kad vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis gerokai padidėjo - 19,8 proc. iki 1823 eurų. Tai rodo, kad, nepaisant lėtesnio užimtumo augimo tempo, darbuotojų pajamos gerokai padidėjo.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 7,9 proc. iki 41. Tai galima laikyti subalansuotu augimo tempu, išlaikant nuoseklų Bendrovės požiūrį į darbuotojų skaičiaus valdymą. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - 7,2 proc. iki 1692 eurų. Tai reiškia, kad šis sumažėjimas atrodo anomalija, atsižvelgiant į bendrą atlyginimų didėjimo tendenciją nuo 2021 m.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius nuolat auga, o vidutiniai atlyginimai didėja, nors ir nevienodai. Iš darbuotojų ir darbo užmokesčio augimo tempo skirtumų matyti, kad bendrovė išlaiko lankstumą valdant darbo užmokestį ir kartu užtikrina tvarų augimą savo darbo jėgos viduje.