Worldline Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Worldline Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir pajamų tendencijas, stebėjome 2021-2023 m. duomenis. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovėje dirbo 82 darbuotojai, o jos metinis augimas siekė -7,9 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 2506 eurai, o per metus jis išaugo 8,8 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. įmonės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo ir pasiekė 69 darbuotojus. Tai reiškia, kad per metus gerokai išaugo -15,9 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 2,6 proc. iki 2570 eurų.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 67 darbuotojus, t. y. 2,9 proc. mažiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,5 % ir siekė 2659 EUR. Tai rodo neįprastą modelį, kai darbuotojų skaičius nuolat mažėja, o vidutinis darbo užmokestis nuolat, bet nuosaikiai didėja.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo, o vidutinis darbo užmokestis buvo teigiamas. Dėl šių statistinių duomenų gali prireikti tolesnio tyrimo, kad būtų galima suprasti pagrindines priežastis ir būsimą poveikį įmonės veiklai ir finansinei būklei.