Lietuvos sėklininkystės asociacija (120929636) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje buvo pastebėtas nuoseklus darbuotojų modelis. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė išlaikė 4 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus nepasikeitė, kaip rodo 0,0 proc. augimo tempas. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis išliko 1 170 EUR. 2021 m. pabaigoje, palyginti su praėjusiais metais, taip pat nebuvo užfiksuota jokių pokyčių - metinis augimas siekė 0,0 %.

2022 m. darbuotojų skaičius nepasikeitė, nes Bendrovė ir toliau dirbo su 4 darbuotojų sąrašu, atspindinčiu 0,0 proc. metinį augimą. Tačiau teigiamai pasikeitė Bendrovės siūlomas darbo užmokestis. 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigoje, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 12,2 proc. iki 1 313 eurų.

Kitais metais bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4 darbuotojai per metus išaugo 0,0 %. Įdomu tai, kad nors iki 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigos vidutinis darbo užmokestis išliko 1 313 EUR, palyginti su praėjusiais metais, jis toliau neaugo - 0,0 % per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovė išlaikė nuoseklų 4 darbuotojų skaičių, o jos vidutinis darbuotojų darbo užmokestis šiek tiek padidėjo. Kadangi pramonės aplinka ir toliau kinta, bendrovei bus labai svarbu atidžiai stebėti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas ir priimti pagrįstus sprendimus, susijusius su šiomis tendencijomis.