ALPAAL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Uždaroji gamybinė-komercinėALPAAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje nagrinėjame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojų, kurie per metus išaugo 0 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 628 eurai, t. y. 6,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

2022 m. gruodžio pabaigoje jų darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, todėl, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 11,1 %. Tačiau, palyginti su 2021 m., vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,0 %, todėl jų vidutinis metų darbo užmokestis buvo 647 EUR.

2023 m. įmonė padidino savo darbuotojų skaičių ir pasamdė dar vieną darbuotoją, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė 9. Tai reiškia, kad per metus padidėjo 12,5 %. Tuo pat metu Bendrovės pajamos gerokai šoktelėjo - vidutinis darbo užmokestis siekė 749 EUR, t. y. 15,7 % daugiau nei prieš metus.

Atsižvelgiant į šias tendencijas, galima pastebėti, kad nors 2021-2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius išliko pastovus, vėlesniais metais jos darbuotojų skaičius mažėjo ir augo. Tačiau jų vidutinis darbo užmokestis analizuojamu laikotarpiu nuosekliai didėjo per metus.