NADRUVĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NADRUVĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus mūsų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų analizė atskleidžia kai kuriuos pastebimus dėsningumus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo nuoseklią 4 darbuotojų darbo jėgą, kurios metinis augimas nebuvo proporcingas. Per šį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 558 eurus, t. y. 8,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje, gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė tą patį 4 darbuotojų skaičių, o tai rodo nulinį augimą antrus metus iš eilės. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,1 proc. ir siekė 619 eurų, o tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo darbo užmokesčio augimo tempai.

Nagrinėdama naujausius 2023 m. gruodžio 31 d. duomenis, bendrovė ir toliau išlaikė 4 darbuotojų darbo jėgą, o trečią kartą iš eilės augo vienodu tempu. Pastebėtina, kad vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 11,4 % ir, palyginti su praėjusių metų verte, sumažėjo iki 549 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovė nuolat išlaikė 4 darbuotojų skaičių. Nors 2021-2022 m. atlyginimų augimo tempas nuolat didėjo, iki 2023 m. jis pastebimai sumažėjo. Dėl to atlyginimų augimo tendencija pasikeitė, todėl reikia atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų galima suprasti pokyčius lemiančius niuansus.