RŪPINTOJĖLIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kultūros paminklų restauravimo RŪPINTOJĖLIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje gilinsimės į darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. Iš pateiktų duomenų matyti reikšmingi darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio pokyčiai.

2021 m. (gruodžio 31 d. duomenimis) Bendrovė iš viso turėjo 18 darbuotojų, o jos metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė 12,5 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 1 314 eurų, o per metus jis išaugo 5,2 %.

Iki 2022 m. (gruodžio 31 d.) neįprastai sumažėjo darbuotojų skaičius. Bendrovės metinis augimas sumažėjo 11,1 proc. ir sudarė 16 darbuotojų. Nepaisant šio nuosmukio, pastebėtas darbo užmokesčio padidėjimas, bendras vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 436 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 9,3 %.

Peršokus į priekį iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.), darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir išlaikė stabilų 16 darbuotojų skaičių. Priešingai, vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo. Iki 2023 m. bendrovės pelnas šoktelėjo iki 1 985 eurų vienam darbuotojui per metus, t. y. 38,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutinis darbo užmokestis nuosekliai augo. Nors šias tendencijas lemiančios strategijos ir aplinkybės tebėra neaiškios, bendrovei labai svarbu atidžiai stebėti ir suprasti, kaip šios tendencijos veikia bendrus verslo rezultatus.