MIRITA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MIRITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo ir siekė 14, palyginti su 133,3 proc. metiniu augimu. Kartu su šiuo augimu smarkiai išaugo ir vidutinis 175,8 % darbo užmokestis, todėl vienam darbuotojui teko 1211 EUR vidutinio darbo užmokesčio.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - per metus jis išaugo 0,0 %, nes ji toliau dirbo su 14 darbuotojų. Tačiau šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 27,7 proc. ir siekė 876 eurus.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė nuoseklų darbuotojų skaičių - jos metinis augimas siekė 0,0 %, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius buvo stabilus - 14. Per šį laikotarpį Bendrovės vidutinis darbo užmokestis įspūdingai atsigavo - 33,5 proc. ir pasiekė 1169 eurus.

Per šiuos metus Bendrovė susidūrė su reikšmingu, nuosekliu darbuotojų skaičiumi, o jos vidutinis darbo užmokestis labai svyravo: iš pradžių jis didėjo, o vėliau mažėjo, o vėliau vėl didėjo. Per trejus metus vadovybė priėmė strateginius sprendimus dėl personalo ir kompensacijų, kad galėtų orientuotis bendruose Bendrovės veiklos rezultatuose.