TELEMED, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TELEMED DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje pastebimos tam tikros darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 22 darbuotojus, t. y. 4,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo tarpu vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 4 133 EUR, o per metus jis gerokai išaugo - 55,2 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą (gruodžio 31 d.), darbuotojų skaičius nuolat augo ir išliko 22; tai reiškia, kad darbuotojų dydis per metus nepasikeitė. Kita vertus, vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 4,4 proc. iki 4 314 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbuotojų skaičius padidės - 23 darbuotojai, t. y. 4,5 proc. per metus. Kalbant apie atlyginimus, nuo 2022 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,5 proc. ir sudarė 4 463 EUR per metus.

Apskritai šie statistiniai duomenys rodo stabilų darbuotojų augimą ir nuoseklų, tačiau šiek tiek svyruojantį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą. Bendrovei susidūrus su šiomis besikeičiančiomis tendencijomis, dar neaišku, kaip šie veiksniai keisis ateinančiais metais.