URMIKA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

gamybinė-komercinė firma URMIKA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant bendrovės darbuotojų duomenis ir 2021-2023 m. atlyginimų tendencijas, galima pastebėti tam tikrus dėsningumus. Iš darbuotojų duomenų ir vidutinio darbo užmokesčio matyti, kad per nurodytus metus jie svyravo ir buvo nuoseklūs.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, o jos metinis procentinis pokytis nebuvo pastebėtas. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 477 EUR, t. y. 5,6 % didesnis nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4, t. y. dar 0,0 proc. metinis augimas. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 11,4 %, taigi iš viso vienam darbuotojui teko 532 EUR.

Iki 2023 m. pabaigos įvyko ryškus pokytis - bendrovės darbo jėga, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 25,0 %. 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovėje dirbo 5 darbuotojai. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo nedaug - 4,0 proc. iki 553 eurų vienam darbuotojui.

Apskritai atrodo, kad nors darbuotojų skaičius svyravo minimaliai, bėgant metams buvo stebima nuosekli atlyginimų augimo tendencija. Nors 2022 ir 2023 m. naujų darbuotojų skaičius buvo palyginti lėtas, nuosekliai didėjo ir atlyginimai. Tačiau svarbu apsvarstyti, ar šis darbo užmokesčio augimas buvo kartu su infliacija ar rinkos tempais, nes šie veiksniai atlieka labai svarbų vaidmenį nustatant kompensavimo politiką.