MARTAS IR PARTNERIAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MARTAS IR PARTNERIAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pastarųjų trejų metų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų duomenis, galime nustatyti kai kurias reikšmingas darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 170 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau ši darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencija nesitęsė. Iki 2022 m. pabaigos darbo jėga išliko stabili - 170 darbuotojų, o jos pokytis per metus siekė 0 %.

Nors darbuotojų skaičiai buvo nuoseklūs, per stebimą laikotarpį akivaizdžiai išaugo vidutinis darbo užmokestis. 2021 m. gruodžio mėn. vidutinis darbo užmokestis siekė 1 198 eurus, t. y. 10,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais. 2022 m. toliau augo ir toliau - metų pabaigoje užfiksuotas 1 331 eurų vidutinis darbo užmokestis. Palyginti su 2021 m. vidutiniu atlyginimu, šis rodiklis padidėjo 11,1 %. Remiantis prognozuojamais 2023 m. duomenimis, vidutinis darbo užmokestis dar labiau šoktelėjo ir pasiekė 1 437 eurus, o palyginti su praėjusiais metais padidėjo kukliau - 7,9 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus, tačiau atlyginimai nuolat didėjo. Darbuotojai gavo naudos iš šio darbo užmokesčio augimo, o tai rodo, kad organizacija teikia svarbą teisingam kompensavimui už savo darbuotojus, nors išlaiko nuolatinį darbuotojų skaičių.