SKUBA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SKUBA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos labai svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 190 darbuotojų, t. y. 36,5 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 3269 eurus, per metus šoktelėjo 32,1 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius palaipsniui atsigavo, tačiau ji vis tiek išlaikė 178 darbuotojų darbo vietą, kuri per metus šiek tiek sumažėjo - 6,3 %. Tuo pat metu darbuotojų atlyginimai palaipsniui didėjo 10,0 proc. iki 3597 eurų per metus.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius buvo 175, o tai rodo, kad per metus jis šiek tiek sumažėjo - 1,7 %. Nors darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - tik 0,5 proc. iki 3616 eurų.

Apskritai Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutiniai atlyginimai labai svyravo. Metams bėgant, darbuotojų skaičius mažėjo, o atlyginimai augo ir reikšmingais, ir nežymiais tempais. Šis užimtumo mažėjimo ir atlyginimų svyravimų derinys rodo, kad šios bendrovės dinamika gali keistis priklausomai nuo įvairių išorinių ar vidinių jėgų, darančių įtaką jos veiklai ir darbo valdymo sprendimams.