Kotryna Group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kotryna Group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje pastebėtas reikšmingas darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokytis. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovėje dirbo 376 žmonės, t. y. 2,7 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 1544 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 21,8 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., padidėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 4,8 % ir iš viso sudarė 394 darbuotojus. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 6,0 proc. ir siekė 1636 eurus.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius netikėtai sumažėjo. Šis skaičius sumažėjo iki 373, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai sumažėjo -5,3 %. Nepaisant to, šių komandos narių atlygis parodė pakilimą. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 10,5 % ir sudarė 1808 eurus.

Iš šių statistinių duomenų matyti, kad nors 2021-2023 m. darbuotojų augimo tempas šiek tiek svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, per nagrinėjamą laikotarpį Bendrovės atlyginimai padidėjo. Šios pagrindinės įžvalgos apie darbuotojų ir atlyginimų tendencijas suteikia svarbių užuominų sprendimų priėmėjams, kaip formuoti optimalią darbo jėgą ir būsimo darbo užmokesčio struktūrą.