GERVĖČIAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GERVĖČIAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus stebėjome reikšmingas bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo penkis darbuotojus, t. y. 25 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis metinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 829 EUR, nors, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -2,5 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius neaugo ir vis dar dirbo penki asmenys. Tačiau labai pasikeitė vidutinis darbo užmokestis, kuris sumažėjo 28 proc. iki 597 eurų.

Artėjant 2023 m. gruodžio 31 d., stebima pirmoji pastebima Bendrovės plėtra nuo 2021 m., kai darbuotojų skaičius padidėjo 20 proc. ir iš viso sudarė šešis darbuotojus. Priešingai, vienam darbuotojui tenkantis vidutinis darbo užmokestis įspūdingai grįžta - per metus jis išaugo net 104,8 % ir pasiekė 1223 EUR metinį vidutinį darbo užmokestį.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio scenarijai bėgant metams mažėjo. Kalbant apie darbuotojų augimą, iš pradžių jis gerokai padidėjo, tačiau kitais metais išliko stabilus. Tuo tarpu vidutiniai atlyginimai svyravo: mažėjo, smarkiai krito ir stulbinamai didėjo, o tai rodo gana nestabilias atlyginimų tendencijas. Toliau stebint šias tendencijas, būtų galima gauti vertingos informacijos apie būsimus Bendrovės žmogiškuosius išteklius ir finansines strategijas.