VILNIAUS ARKIVYSKUPIJOS EKONOMO TARNYBA, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

VILNIAUS ARKIVYSKUPIJOS EKONOMO TARNYBA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų aspektai pastebimai keitėsi. Peržiūros laikotarpiu darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo pagal konkrečias tendencijas.

Iki 2021 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 31 darbuotoją, t. y. per metus sumažėjo -6,1 %, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo gerokai didesnis - 1948 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai sumažėjo -25,6 %.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) buvo pastebėti reikšmingi pokyčiai. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,2 proc. ir iš viso sudarė 32 darbuotojus. Tuo pat metu Bendrovė kolektyviai investavo į savo darbuotojus ir pasiūlė padidinti vidutinį 2328 eurų darbo užmokestį, t. y. 19,5 proc. daugiau nei 2021 m.

Didėjimo tendencija išliko ir 2023 m. Iki metų pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 6,3 proc. iki 34 darbuotojų. Šis užimtumo augimas sutapo su nuolatiniu darbo užmokesčio augimu - užfiksuotas 2505 eurų vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui, t. y. 7,6 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Atsižvelgiant į duomenis, Bendrovė nuosekliai siekia didinti darbuotojų atlyginimus, nepaisant tam tikrų darbuotojų skaičiaus svyravimų. Šios investicijos į savo darbuotojus rodo, kad Bendrovė teikia pirmenybę stabiliai ir tvariai žmogiškųjų išteklių struktūrai išlaikyti.